Napjainkban már divatcikk

Szemüvegkeretek

A szemüvegkeret napjainkban már nem csak az „SZTK” keretet vagy csak az ún. gyógyászati segédeszközt jelenti. Divatcikké és az öltözködés kigészítőjévé vált. Ezért arra törekszünk, hogy üzletünkben széles választékát találják a divatos, márkás és jó minőségű szemüvegkereteknek. Különös gondot fordítunk arra, hogy a gyermekek számára is nagy választékkal álljunk rendelkezésre. Így az egész család találhat magának megfelelő szemüveget.

Szemüveget több évre választunk. Szükséges tehát, hogy a keretben felhasznált anyagok formatartóak legyenek, ne színeződjenek el és a fémek ne okozzanak bőr allergiát. Mi ezeket a szempontokat is figyelembe vesszük, amikor Önnek keretet ajánlunk. Természetesen a szemüveg keret ajánlásakor és kiválasztásakor nem lehet figyelmen kívül hagyni a viselő egyéniségét és anatómiai adottságait sem.

szemuvegkeretek
Minőség mindenek előtt

Szemüvegkeret márkáink

Szalonunk a minőségi szemüvegkeret nagy választékát kínálja. Fontosnak tartjuk a minőségi keretek forgalmazását, mert az olcsó szemüvegkeretek gyakran hamarabb tönkremennek, mint a becsiszolt nagy értékű szemüveglencsék.