A mindennapok hasznos kiegészítője

Lupék

A Kaiser Optika Szemüvegszalon a német Eschenbach céggel együttműködve forgalmazott nagyítókat és egyéb, látást javító segédeszközöket. 2015 október elsejétől azonban minden eddiginél szélesebb választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Kiknek ajánljuk ezeket a nagyítókat?

Tulajdonképpen bárkinek, aki jó minőségű, optikailag gondosan megtervezett és elkészített segédeszközt keres közeli, precíz munkavégzéshez.

Elsősorban azonban az ún. időskori maculadegenerációban (AMD) szenvedő pácienseknek valamint szintén, a retina éleslátás helyét érintő elváltozások (retinopátiák) miatt rosszul vagy csökkentlátó vásárlóknak.

Sajnos egyre több idős embert (és sajnos már fiatalabbakat is) érint az időskori maculadegeneráció, ami kifejezetten az ideghártyán, az éleslátás helyét károsítja és jelenleg nem visszafordítható állapot.

Minél előrehaladottabb az elváltozás, annál kevésbé javít a szemüveg. Ugyanígy az életkor előrehaladtával mindannyiunk látásteljesítménye csökken. 60 év felett ezeket a változásokat egyre gyakrabban észlelhetjük és gyakran a legjobb szemüveg sem tudja ezt korrigálni. Ilyenkor már csak jó minőségű és kellő nagyítással rendelkező eszközök jöhetnek szóba, hogy a látást segítsék.

Eschenbach cég

A cég 1913 óta gyárt és fejleszt látást javító segédeszközöket. A folyamatos fejlesztések korszerű és ergonomikus készülékek gyártását eredményezik. Nagyon fontos a nagyítók optikai leképzésének pontossága, a nagyítók látószögének nagysága. A (műanyag)lencsék karcállósága. Mindezen szempontok figyelembevételével tervezik és készítik az Eschenbach szakemberei termékeiket. Az alábbi termékköröket kínáljuk: kézi nagyítók és olvasó üvegek, álló nagyítók és világító nagyítók, elektronikus látást javító eszközök, speciális szűrők maculadegeneráció esetére, fejlupék és előtét lupék.

Üzletünkben kézi nagyítók, világító nagyítók, speciális szűrők maculadegenráció enyhítésére és előtétlupék széles választékával várjuk Önöket. Az Eschenbach termékkatalógusából pedig bármilyen kiválasztott eszközt meg tud rendelni üzletünkben.

Az alábbiakban néhány látást javító segédeszközt mutatunk be