Screen 1

Magyarország első

ZEISS Vision Centere

Polatest

Üzletünkben a ZEISS cég által kifejlesztett és szabadalmaztatott, komplex szemvizsgálati eljárás (POLATEST®) segítségével állapítjuk meg a szem fénytörési hibáját és optimalizáljuk a látásélességet.

iPolatest készülék 

Célunk a binoculáris (két szemes) látás összhangjának megteremtése és ezáltal a kényelmes, komfortosan viselhető szemüveg elkészítése.

A több órás, monitor előtti munkavégzés a korábban esetleg fel nem fedezett fénytörési hibákat hamar „felszínre hozza” és ezek különböző panaszokkal nyilvánul meg. Ilyenek lehetnek: életlen látás közelre és távolra egyaránt, gyakori és rendszeres fejfájás. Különös tekintettel a halánték és homlok tájékra, valamint a szem és annak környékére.

A Polatest® speciális szemvizsgálati ábrasor

A koncentrálóképesség csökkenése és a fáradékonyság. Igen széles a közvetlen és közvetett panaszok listája. Ezek egyenként is, de egyszerre is jelntkezhetnek, sőt iskolásgyerekeknél is előfordulhatnak a fent említett panaszok. Az ő esetükben azonban olvasási, számolási vagy akár tanulási nehézségek is jelentkezhetnek.

 

ipolatest1.

 

Az üzletünkben alkalmazott eredeti ZEISS iPOLATEST készülék és vizsgálati eljárás segítségével az esetek többségében sikerül a panaszokat megszüntetni, amennyiben bebizonyosodik, hogy valóban szemészeti (fénytörési hiba – „szemüveg”) probléma áll a panaszok mögött.

Az iPolatest készülék számtalan egyéb látásvizsgálati ábrasort tartalmaz, amely lehetővé teszi az egyes látsfunkciók vizsgálatát is. Így különös hangsúlyt tudunk fektetni a látásvizsgálat során arra is, hogy a multifokális (progrersszív) és a munkaszemüvegek, valamint speciális, vezetéshez kifejlesztett szemüvegek kihasználhatósága a legoptimálisabb legyen.

A Polatest vizsgálat viszonylag időigényes, ezért a vizsgálatra bejelnetkezés, időpont egyeztetés szükséges!