Kontaktlencsék/ápolószerek

Üzletünkben valamennyi, vezető kontaktlencse gyártó termékét megvásárolhatja.

A legújabb fejlesztésekkel lépést tartva Ön mindig a legkorszerűbb termékeket vásárolhatja meg. Szalonunk a Cooper Vision céggel speciális marketing megállapodást kötött. Ennek értelmében a Dunakanyar Kistérségben üzletünk forgalmazza kizárólagosan az Options kontaktlencse termékcsaládot, amely tartalmazza a legkülönfélébb lencse típusokat a különböző igények kielégítésére, legyen szó egy napos eldobható vagy ún. cilinderes lágy kontaktlencséről.

Üzletünk 2015 óta ún. Alcon Referncia Optika. A sok éves Alcon-Kaiser Optika együttműködés és a lassan két évtizednyi tapasztalat a kontaktlencse illesztésben tette lehetővé, hogy megkapjuk ezt a kitüntető címet. Így biztos lehet benne, hogy minden esetben a legkorszerűbb lencsét kapja nálunk és a legnaprakészebb információkat kaphatja tőlünk.

A kontaktlencsék használatához szükség van egy látásvizsgálatra, amelynek keretében kitérünk a kontaktlencsék rendeléséhez szükséges speciális paraméterek megmérésére is. A próbalencsék alapján meghatározzuk a végleges lencsék paramétereit. Ezek után „már csak” meg kell tanulni a lencsék felhelyezését és levételét, valamint a kontaktlencse hordás és ápolás szabályait. Mindezekre kb. egy, másfél óra időt kell szánni, ezért első kontaktlencse illesztésre előzetes bejelentkezés szükséges.