Screen 1

Magyarország első

ZEISS Vision Centere

Bemutatkozás

A Kaiser Optika Szemüvegszalont 1997-ben alapítottuk. Az eltelt két évtizedben több mint 8.000 ügyfelet vizsgáltunk meg és közel 1.000 páciensünk kapott kontaktlencsét.
Szalonunkban 2 optometrista és 2 látszerész dolgozik.
Műszereink a ZEISS nagy precizitású készülékeiből állnak, műhelyünkben 3D technológián alapuló, computer vezérelte gépeken készítjük a szemüvegeket.
2013 mérföldkő volt szalonunk életében, ekkor alakítottuk át üzletünket, Magyarországon elsőként, a ZEISS Vision Center koncepció szerint.

Vajda Judit

Üzletvezető, diplomás optometrista vagyok. 1988-ban szereztem látszerész, optika-fotocikk kereskedő képesítést. A Kaiser Optika Szemüvegszalon Kft. ügyvezetője vagyok. 2002-ben végeztem el a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karát Optometrista Szakon. 1997 óta vezetem saját üzletemet, a Kaiser Optika Szemüvegszalont. Rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken. Így pl.: a Carl Zeissnél a Polatest vizsgálati eljárást sajátítottam el. Az eltelt években nagy gyakorlatra tettem szert a binokuláris látásvizsgálatban és a kontaktlencsék, különös tekintettel a speciális (pl. multifokális, cilinderes) kontaktlencsék illesztésében.

Stockinger-Bakonyi György

Diplomás optometrista – kontaktológus, marketing üzemgazdász vagyok. 1988-ban szereztem látszerész, optika-fotocikk kereskedő képesítést. 1997-ben végeztem a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karát Optometrista Szakon. 1999-ben a „KÖZGÁZ-on” marketing üzemgazdász másoddiplomát szereztem. 12 év gyártói és kereskedelmi (CIBA Vision, Carl ZEISS Hungária) gyakorlat után 2001 óta dolgozom saját üzletemben.

2005 óta a Magyar Optikus Ipartestület elnökségi tagjává választottak. Egyúttal az Optometrista Szekció elnöke vagyok és az Optikai Magazin című szakmai lap szerkesztőbizottságában is dolgozom. 2009-ben, 2013-ban a Magyar Optikus Ipartestület tisztújító közgyűlése megerősített fenti tisztségeimben.2011 novembere óta az Optikai Magazin főszerkesztői teendőit is ellátom.

Számos szakmai cikk és előadás és továbbképzés szerzője és szervezője vagyok.

Bakonyi Ádám

Látszerész. 2015-ben végeztem a látszerész iskolát, azóta dolgozom a Kaiser Optikában. Itt a műhelymunkát végzem. Itt 3D-keretletapogatós, nagy precizitású, számjegyvezérelte géppel dolgozom. Ez is lehtővé tette, hogy sok különleges feladatot oldottam meg. Ezek rendkívüli tapasztalatokkal gazdagítottak, így speciális szemüvegek elkészítését is bátran vállalom.